SI U ÇDËMTUA NË KOHË REKORD NGA EUROSIG GROUP HELIKOPTERI I RRËZUAR NË KORÇË. INSIG PAGOI 500 MIJË EURO

Të jesh i siguruar në një kompani sigurimi, nuk është luks. Madje është nevojë për qetësinë e secilit prej nesh, i cili ka nëvojë për mbrojtje financiare në raste fatkeqësish që i shkaktojnë dëme pasurore apo shëndetësore.

Sigurimet e para njihen që në kohën e Hamurabit, të rregulluara me një kod të veçantë, por edhe shumë shekuj më parë, në forma e mënyra të ndryshme. Ndërsa sot, në shekullin e XX, sigurimet janë domosdoshmëri jetike për çdo person, familje apo biznes.

Si mjetet motorrike, lundruese, fluturuese, shëndeti, aksidentet, prona, biznesi e përgjegjësia, jeta etj, janë pjesë e paketave që mulojnë, ndërkohë që mbrojtja financiare është qëllimi i kompanive të sigurimeve.

WhatsApp-Image-2018-08-07-at-11.46.15

Në fillim të muajit gusht 2018, konkretisht më datën 5, në Korçë u rrëzua gjatë uljes një helikopter i cili ishte kontraktuar nga një i ri, për të marrë nusen në këtë qytet. Pak metra para se të ulej, helikopteri pësoi një avari dhe u rrëzua, duke u dëmtuar.

Mjeti fluturues ishte siguruar në kompaninë INSIG, pjesë e EUROSIG Group. Kompania siguruese, në bashkëpunim me pronarët e helikopterit dhe ekspertët më të mirë që ka, vlerësuan se, helikopteri ishte dëmtuar totalisht, ndërkohë që menjëherë nisën procedurat e çdëmtimit.

Në kohë rekord, në më pak se dy muaj, kompania që kishte në pronesi helikopterin, u ç’dëmtua nga EUROSIG Group në vlerën e 500.000 eurove, aq sa ishte shuma e mbulimit. Pra, 100 për qind të dëmit që iu shkaktua dhe shumës së siguruar.

EUROSIG Group është lider i sigurimeve në rajon, Shqipëri, Kosovë e Maqedoni, me 6 kompani sigurimesh. Lider, falë korrektësisë dhe filozofisë që klienti është i pari dhe mbrojtja e tij në rast humbjesh financiare, është qëllimi i krijimit.

WhatsApp-Image-2018-08-07-at-11.54.421-150x150WhatsApp-Image-2018-08-07-at-11.46.331-150x150WhatsApp-Image-2018-08-07-at-11.46.151-150x150WhatsApp-Image-2018-08-07-at-11.46.141-150x150