Shoqëria EUROSIG Kosovë mbyll vitin 2020

Shoqëria EUROSIG Kosovë mbyll vitin 2020 me performancë të kënaqshme në terma të treguesve të shëndetit financiar të biznesit,me normë likuiditeti të mjaftueshme si edhe parametra të aftësisë paguese dhe asete të lejuara-cilësore në mbulim të interesave të policmbajtësve, në përputhje të plotë me kërkesat ligjore në fuqi.

lexo me shume

Konkurs Pune: Këshilltar për Klientët

lexo me shume

KONKURS PUNE

KONKURS PUNE Nëse jeni në kërkim të një pune dinamike dhe interaktive, në një ekip të personave të suksesshëm, në një mjedis stimulues të punës i cili është i lidhur me menaxhimin dhe zhvillimin e profesionit tuaj, Kompania e Sigurimeve “Eurosig” Sh.a., fton të gjithë të interesuarit që të aplikojnë në vendin e punës: Drejtor […]

lexo me shume

SI U ÇDËMTUA NË KOHË REKORD NGA EUROSIG GROUP HELIKOPTERI I RRËZUAR NË KORÇË. INSIG PAGOI 500 MIJË EURO

Të jesh i siguruar në një kompani sigurimi, nuk është luks. Madje është nevojë për qetësinë e secilit prej nesh, i cili ka nëvojë për mbrojtje financiare në raste fatkeqësish që i shkaktojnë dëme pasurore apo shëndetësore. Sigurimet e para njihen që në kohën e Hamurabit, të rregulluara me një kod të veçantë, por edhe […]

lexo me shume

SIGURIMI I SHËNDETIT NË UDHËTIM

Sigurimi i Shëndetit në Udhëtim fillon nga mbulimi minimal prej 7 ditësh deri në mbulimin maksimal prej 365 ditësh dhe primet variojnë në bazë të kohëzgjatjes së sigurimit dhe zonës gjeografike të mbulimit.

lexo me shume